Ιδιαίτερα ενσωματωμένα δαχτυλίδια ολίσθησης για τις μηχανές κατασκευής

April 28, 2022

Η ηλεκτρονική JINPAT είναι ένας επαγγελματικός προμηθευτής δαχτυλιδιών ολίσθησης που καθιερώνεται το 1996. Από τότε, η ηλεκτρονική JINPAT έχει αφιερωθεί στην ανάπτυξη των δαχτυλιδιών ολίσθησης για διαφορετικούς λόγους. Εκτός από την εμπορική βιομηχανία, τα δαχτυλίδια ολίσθησης εγκαθίστανται επίσης σε πολλούς βαριούς βιομηχανικούς εξοπλισμό και μηχανές.

Για να αρχίσει με, η ηλεκτρονική JINPAT έχει παραγάγει πολλά ενσωματωμένα υψηλή δύναμη δαχτυλίδια ολίσθησης που προορίζονται για τους γερανούς. Παραδείγματος χάριν, LPT200-0430-0210-06S είναι ένα μεγάλο τρέχον δαχτυλίδι ολίσθησης με μεγάλο έναν κεντρικό μέσω άντεξε. Λαμβάνει το κράμα αργιλίου ως κατοικία. Η ειδική τεχνική σχεδίου και επεξεργασίας δομών εξασφαλίζει μια καλή προστασία της εσωτερικής δομής. Με IP67, αυτό το ενσωματωμένο δαχτυλίδι ολίσθησης είναι αδιάβροχο και μπορεί να λειτουργήσει ομαλά ακόμη και στο σκληρό περιβάλλον. Υπάρχουν 4 κανάλια δύναμης 30A, 2 κανάλια δύναμης 10A και 3 κανάλια δύναμης 5A, 4 κανάλια CANBUS και 1 κανάλι σημάτων ρυθμιστικών βαλβίδων. Τα ικανοποιητικά κανάλια δύναμης και η ικανότητά τους εγγυώνται το δαχτυλίδι ολίσθησης με την άριστη περιστροφική κίνηση. Εκτός αυτού, το σχέδιο ενότητας και τα ειδικά στρώματα μόνωσης μπορούν να εγγυηθούν μια interference-free και σταθερή μετάδοση της δύναμης και των σημάτων.

 

Τα explosionproof δαχτυλίδια ολίσθησης JINPAT είναι επίσης αποδοτική και πρακτική λύση για τις μηχανές κατασκευής. Κατά γενική ομολογία, οι μηχανές κατασκευής όπως τους γερανούς και τα βαρούλκα λειτουργούν στο περιβάλλον σκόνης. Και επομένως δαχτυλίδια ολίσθησης απαίτησης που είναι explosionproof και με το πιό υψηλό επίπεδο ασφάλειας. JINPAT LPA000-05200-01PE-0563Ex είναι ένα explosionproof δαχτυλίδι ολίσθησης που εξυπηρετεί στην παράκτια πλατφόρμα. Υπάρχουν επίσης άλλα εμφανή χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως την ικανότητα υψηλής δύναμης, και ενσωματωμένη μετάδοση του αερίου. Αυτό το πρότυπο δαχτυλιδιών ολίσθησης είναι ιδιαίτερα ενσωματωμένο. Η ηλεκτρονική JINPAT είναι τεχνικά επιδέξια για να παραγάγει το δαχτυλίδι ολίσθησης με τις ευπροσάρμοστες λειτουργίες. Η ηλεκτρονική JINPAT μπορεί να κάνει τις λύσεις συνήθειας ολίσθησης δαχτυλιδιών που σήματα, δύναμη, ρευστό και αέριο μεταφοράς.