Κίνα περιστροφικό δαχτυλίδι ολίσθησης κατασκευαστής

 Co. ηλεκτρονικής JINPAT, ΕΠΕ

 

Το αίτημά σας η αποστολή μας

ειδήσεις

June 11, 2020

Δαχτυλίδι ολίσθησης JINPAT για το στρατιωτικό εξοπλισμό μηχανημάτων

Τα στρατιωτικά δαχτυλίδια ολίσθησης JINPAT, επίσης γνωστά ως δαχτυλίδια αμυντικής ολίσθησης, είναι μερικά από τα πιό προηγμένα πρότυπα στην αγορά. Στην υπεράσπιση, τα δαχτυλίδια ολίσθησης μπορούν να επεκταθούν για τις επιχειρίσεις εδάφους, θάλασσας και αέρα. Η σειρά αποτελείται από τους απλούς ηλεκτρικούς κινητήρες που χρησιμοποιούνται για την επιθεώρηση στα προηγμένα δαχτυλίδια τρεις-τμήματος που χρησιμοποιούνται στον πιό περίπλοκο εξοπλισμό. Τα στρατιωτικά δαχτυλίδια ολίσθησης JINPAT χρησιμοποιούνται επίσης για να διαχειριστούν τις υψηλές μεταδόσεις στοιχείων εύρους ζώνης μεταξύ των στάσιμων και περιστρεφόμενων μερών. Μερικές από τις δημοφιλείς στρατιωτικές εφαρμογές που χρησιμοποιούν τα δαχτυλίδια ολίσθησης περιλαμβάνουν:
α) ναυτικά σκάφη
Τα πολεμικά πλοία και τα σκάφη χαρακτηρίζουν διάφορα κινούμενα ή περιστρεφόμενα μέρη που διευκολύνονται χρησιμοποιώντας τα διάφορα είδη δαχτυλιδιών ολίσθησης. Τα πρότυπα σχεδιάζονται για να αντισταθούν τη ζημία νερού και άλλα καταστρεπτικά στοιχεία που συνδέονται με τους ναυτικούς λειτουργούντες όρους. Μπορούν επίσης να είναι θωρακισμένοι με τα οπλικά συστήματα που περιλαμβάνουν τα περιστρεφόμενα συστατικά.
β) στρατιωτικά επίγεια οχήματα
Υπάρχουν διάφοροι τύποι στρατιωτικών επίγειων οχημάτων που χαρακτηρίζουν τους διαφορετικούς τύπους δαχτυλιδιών ολίσθησης. Τα στρατιωτικά ελαφριά οχήματα αναγνώρισης, κατασκευασμένα τα αγώνας οχήματα και τα αυτοπροωθούμενα συστήματα όλα αεροπορικής άμυνας απαιτούν τα δαχτυλίδια ολίσθησης για να διευκολύνουν τη μετάδοση των σημάτων μεταξύ της διάφορης περιστροφής και των στάσιμων μερών.
γ) συστήματα βλημάτων και ραντάρ
Συστήματα που χρησιμοποιούνται στα μέρη χαρακτηριστικών γνωρισμάτων καθοδήγησης και ραντάρ βλημάτων που διαμορφώνονται για να περιστραφούν στις συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Αυτά τα συστήματα στηρίζονται στα δαχτυλίδια ολίσθησης για να επιτρέψουν την πλήρεις περιστροφή και τη μετάδοση σημάτων. Και η εδάφους-εδάφους και εδάφους-αέρος διαμόρφωση και η λειτουργία βλημάτων απαιτούν τις μοναδικές προδιαγραφές ενός δαχτυλιδιού ολίσθησης.
δ) σταθεροποιημένα συστήματα πυροβόλων όπλων
Ουσιαστικά όλα τα περιστρεφόμενα τμήματα χαρακτηριστικών γνωρισμάτων σταθεροποιητών πυροβόλων όπλων και συστημάτων σταθεροποίησης τεθωρακισμένων και εξαρτώνται από τα διάφορα είδη δαχτυλιδιών ολίσθησης για να διευκολύνουν τα στοιχεία και την ηλεκτρική επικοινωνία σημάτων μεταξύ των διαφορετικών μερών.
ε) απόκτηση στόχων λέιζερ
Οι συσκευές αποκτήσεων στόχων λέιζερ χαρακτηρίζουν ένα περιστρεφόμενο συστατικό που επιτρέπει και τους κινούμενους στόχους διαβιβάζοντας άλλα κρίσιμα σήματα, όπως η απόσταση. Αυτές οι συσκευές μπορούν να χαρακτηρίσουν τις απλές εγκαταστάσεις γεώτρησης ολίσθησης τηγανιτών ή τα σύνθετα πρότυπα υψηλής τάσης, ανάλογα με την εφαρμογή.
φ) συστήματα ελέγχου πυρκαγιάς
Τα περισσότερα συστήματα ελέγχου πυρκαγιάς περιλαμβάνουν την καταδίωξη και το χτύπημα των συγκεκριμένων στόχων, η οποία αποτελούνται φυσικά από πολλή μετακίνηση. Τα περιστρεφόμενα συστατικά αυτών των συστημάτων στηρίζονται συχνά στα δαχτυλίδια ολίσθησης για να διευκολύνουν την επικοινωνία σημάτων. Αυτό είναι ιδιαίτερα κοινό στα συστήματα ραντάρ.

Στοιχεία επικοινωνίας