Κίνα περιστροφικό δαχτυλίδι ολίσθησης κατασκευαστής

 Co. ηλεκτρονικής JINPAT, ΕΠΕ

 

Το αίτημά σας η αποστολή μας

ειδήσεις

June 23, 2020

Εφαρμογή του φωτοηλεκτρικού ενσωματωμένου δαχτυλιδιού ολίσθησης JINPAT στο παράκτιο βαρούλκο

Το πιό πρόσφατο δαχτυλίδι ολίσθησης οπτικής ίνας JINPAT μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα εξαιρετικά σκληρά φυσικά περιβάλλοντα όπως οι βυθοί χιλιάδων βαθιές, υπερβολικά χαμηλές περιβάλλον θερμοκρασίας μετρητών, υψηλή τάση, κ.λπ., ακόμη και κάτω από την παρέμβαση του υψηλού μαγνητικού ρεύματος, μπορεί να λειτουργήσει κανονικά χωρίς οποιαδήποτε παρέμβαση. Η ασφάλεια του δαχτυλιδιού ολίσθησης είναι ιδιαίτερα καλή.

Η ηλεκτρονική JINPAT ανέπτυξε ένα φωτοηλεκτρικό ενσωματωμένο δαχτυλίδι ολίσθησης για τα παράκτια βαρούλκα, τα οποία πραγματοποίησαν τη δυναμική μετάδοση τελικών πληροφοριών σκαφών και υποβρύχιων τελικών πληροφοριών. Τα κύρια μέρη περιλαμβάνουν τα δαχτυλίδια ολίσθησης οπτικής ίνας, τα ηλεκτρικά δαχτυλίδια ολίσθησης, τα ρουλεμάν μετάδοσης και τις σφραγίδες. Η μορφή συνελεύσεων υιοθετεί τη συνέλευση ενότητας συνδυασμού του δαχτυλιδιού ολίσθησης οπτικής ίνας και του ηλεκτρικού μηχανισμού δαχτυλιδιών ολίσθησης. Μέσω της δυναμικής μετάδοσης του οπτικού σήματος, της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και του ηλεκτρικού σήματος του φωτοηλεκτρικού δαχτυλιδιού ολίσθησης στο στάδιο του σπιτιού καλωδίων βαρούλκων, η κατάσταση του φωτοηλεκτρικού ενσωματωμένου δαχτυλιδιού ολίσθησης συνειδητοποιείται και το σήμα διαβιβάζεται τέλεια.

Σε αυτόν τον συνδυασμό, η ομάδα Ε&Α JINPAT εξέτασε πλήρως τα πλεονεκτήματα των δαχτυλιδιών ολίσθησης οπτικής ίνας και των ηλεκτρικών δαχτυλιδιών ολίσθησης. Συνδέοντας τα πολλαπλάσια οπτικά σήματα μέσω του κατευθυντήρα ινών, του πρίσματος περιστεριών, και της ακριβούς δομής περιστροφής εργαλείων, για να επιτύχει τη χαμηλή απώλεια εισαγωγής, την υψηλή λογομαχία και άλλους οπτικούς δείκτες απόδοσης. Για το ηλεκτρικό δαχτυλίδι ολίσθησης, JINPAT επιλέγει τις καλές αγώγιμες ιδιότητες, τα wear-resistant υλικά ως βούρτσες και αγώγιμα δαχτυλίδια, και τα υλικά απόδοσης χρήσεων με τις άριστες ιδιότητες μόνωσης για να κατασκευάσει το στρώμα μόνωσης. Τα ακριβή αποτελέσματα υπολογισμού στην ασφαλέστερη απόσταση διασκορπισμού, που εγγυάται αντιστέκονται την τάση και τη μόνωση του αγώγιμου δαχτυλιδιού. Με IP68, JINPAT πραγματοποιεί τελικά τον τέλειο συνδυασμό των δύο και παραδίδει την πιό ικανοποιητική λύση για τους πελάτες.

Για τα φωτοηλεκτρικά δαχτυλίδια ολίσθησης συλλογής, παρακαλώ βρείτε JINPAT. Είμαστε πρόθυμοι να συμβάλουμε τη μέγιστη δύναμή μας στο παράκτιο δαχτυλίδι ολίσθησης.

Στοιχεία επικοινωνίας