Κίνα περιστροφικό δαχτυλίδι ολίσθησης κατασκευαστής

 Co. ηλεκτρονικής JINPAT, ΕΠΕ

 

Το αίτημά σας η αποστολή μας

ειδήσεις

June 15, 2020

Αυτό που είναι η διαφορά των ραντάρ-συγκεκριμένων δαχτυλιδιών ολίσθησης


Το δαχτυλίδι ολίσθησης κεραιών ραντάρ είναι ένα ηλεκτρομηχανικό συστατικό που μπορεί να διαβιβάσει τα σήματα ρευμάτων και στοιχείων από τη σταθερή συσκευή στην περιστρεφόμενη συσκευή. Τα δαχτυλίδια ολίσθησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα ηλεκτρομηχανικά συστήματα που απαιτούν τη συνεχή περιστροφή των σημάτων ρευμάτων ή στοιχείων.

Ο κύριος σκοπός της κεραίας ραντάρ είναι να παραληφθούν καλύτερα και να σταλούν τα στοιχεία. Τοποθετείται συνήθως υπαίθρια στην εργασία. Επηρεάζεται από τον αέρα, τη βροχή, τον πάγο, το χιόνι, την άμμο και τη σκόνη στη φύση. Για το λόγο αυτό, πολλοί αλεσμένες και shipborne κεραίες ραντάρ είναι εξοπλισμένοι με radomes. Το αερομεταφερόμενο ραντάρ πρέπει να εξοπλιστεί με radome εργάζομαι σε μια μεγάλη πλατφόρμα για να βελτιώσει την αεροδυναμική απόδοση. Radome αποτελείται από ένα υλικό με το υψηλό ηλεκτρομαγνητικό ποσοστό μετάδοσης κυμάτων, που μπορεί να προστατεύσει την κεραία από το σκληρό φυσικό περιβάλλον, να μειώσει την ένδυση κεραιών, τη διάβρωση και τη γήρανση, να καταστήσει την απόδοση κεραιών σταθερή και αξιόπιστη, και να επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών. Το δαχτυλίδι ολίσθησης lpt000-0313-0810-δεκαετία του '80-e3-HF03 & LPT000-0612-0510-41S-HF04 που αναπτύσσονται χαρακτηριστικά από JINPAT έχει τα ακόλουθα:

 ανθεκτικός στα σκληρά περιβάλλοντα, ικανά τα large-capacity στοιχεία και καμία διαρροή, καμία ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση, και μπορεί να διαβιβάσει τις δεκάδες των εκατοντάδων των χιλιομέτρων για τις μεγάλης απόστασης εφαρμογές δικτύωσης
 με την υπερβολικά χαμηλή απώλεια μείωσης και την υπερβολικά χαμηλή διακύμανση μετάδοσης
 μακρά ζωή, συντήρηση-ελεύθερα, καμία ανάγκη για τη λίπανση

Στοιχεία επικοινωνίας