JINPAT Electronics Co., Ltd

  • Κίνα JINPAT Electronics Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα JINPAT Electronics Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα JINPAT Electronics Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα JINPAT Electronics Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα JINPAT Electronics Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα JINPAT Electronics Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα JINPAT Electronics Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα JINPAT Electronics Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα JINPAT Electronics Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα JINPAT Electronics Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής
Μάρκες JINPAT
Αριθμός Υπαλλήλων 500~1000
Ετήσιες πωλήσεις 16000000-17000000
Ιδρύθηκε Έτος 1996
Εξαγωγή pc 80% - 90%

Εισαγωγή

Η JINPAT Electronics, που ιδρύθηκε το 1996, είναι μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην Ε&Α, την κατασκευή και τις πωλήσεις δαχτυλιδιών ολίσθησης υψηλής ακρίβειας.Τυπικά προϊόντα όπως δακτύλιος ολίσθησης κάψουλας, δακτύλιος ολίσθησης διαμέτρου, δακτύλιος ολίσθησης μεγάλου ρεύματος, ομοαξονικός περιστροφικός σύνδεσμος, δακτύλιος ολίσθησης οπτικών ινών, ξεχωριστός δακτύλιος ολίσθησης, δακτύλιος ολίσθησης καρφίτσας.

 

Επιπλέον, η προσαρμογή υποστηρίζεται για την κάλυψη της διαφορετικής εφαρμογής, καθώς ο δακτύλιος ολίσθησης μπορεί να σχεδιαστεί αποκλειστικά ενσωματωμένος με Ethernet, USB, HDMI, αισθητήρα, CAN Bus, θερμοστοιχείο, RS232, RS422 και ούτω καθεξής.

 
Κίνα JINPAT Electronics Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0
Κίνα JINPAT Electronics Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1
 
Κίνα JINPAT Electronics Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2
Κίνα JINPAT Electronics Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3
Κίνα JINPAT Electronics Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4
 

Ιστορία

Τα ίχνη μας
2021-2022
Πιστοποιητικό CCS της Κίνας.Το σύστημα MES εισήχθη γιαΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.Μεταφορά έδρας& επέκταση.Με μεγάλο εργοστάσιο άνω των 12.000 τετραγωνικών μέτρων και περισσότερους από 500 εργαζομένους.
 
2018-2020
Το 12ο Εθνικό Βραβείο Άριστων Προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.Πιστοποιητικό UL.Πιστοποιητικό REACH, RoHS.Βραβείο ταχείας ανάπτυξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων από την επαρχίακυβέρνηση.Πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιστροφικής άρθρωσης RF.
 
2015-2017
Μέλη του Συμβουλίου της Shenzhen Special Technical.Σύλλογος Εξοπλισμού.Πιστοποίηση National High-Tech EnterpriseΔιάσημο εμπορικό σήμα της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ.
 
2014
Πιστοποιητικό ISO 14001.Αυτοαναπτύχθηκε αντιεκρηκτικός δακτύλιος ολίσθησης.Πιστοποιητικό αντιεκρηκτικό.
 
2013
Πιστοποιητικό France BV.Πιστοποιητικό SGS.Βραβείο Τεχνολογικής Καινοτομίαςαπό τη δημοτική αρχή.
 
2012
 
Η μεγάλη τεχνολογική βελτίωση του δακτυλίου ολίσθησης κάψουλας έκανε τη διάρκεια ζωής του δακτυλίου ολίσθησης μεγαλύτερη (2-3 φορές) από άλλους προμηθευτές τον Μάρτιο του 2012.
Εμείς η JINPAT είμαστε ο πρώτος κατασκευαστής δακτυλίων ολίσθησης, που υιοθετήθηκε στο εργαστήριο συναρμολόγησης χωρίς σκόνη τον Απρίλιο του 2012.
Τον Ιούνιο του 2012, περάσαμε με επιτυχία τον ετήσιο έλεγχο επιτήρησης GIC σχετικά με το ISO9001:2008.
 
Η JINPAT είχε μια μεγάλη επιτυχία στην ανάπτυξη του πεδίου δακτυλίου ολίσθησης υψηλών συχνοτήτων τον Αύγουστο του 2012. Δεν είναι μόνο η κορυφαία εταιρεία στην εγχώρια αγορά, αλλά και στο προηγμένο επίπεδο παγκοσμίως.
 
Τον Νοέμβριο του 2012, είναι τιμή μας που έχουμε αρκετούς δημοφιλείς μέντορες μεταπτυχιακών σχολών να επισκεφτούν την εταιρεία μας.
 
Τον Νοέμβριο του 2012 περάσαμε με επιτυχία τη νέα έκδοση GJB9001B-200 ετήσιο έλεγχο επιτήρησης.
 
2011
Υιοθετήθηκε προηγμένο σύστημα ERP
 
2010
Πέρασε το Στρατιωτικό Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας GJB9001A-2001
1 Ευρεσιτεχνία περιστροφικής άρθρωσης οπτικών ινών
1 πατέντα δαχτυλίδι slip pancake
1 πατέντα μικροσκοπικού δακτυλίου ολίσθησης.
1 ξεχωριστό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δακτυλίου ολίσθησης
 
2009
Η έλευση του πρώτου δακτυλίου ολίσθησης ανεμογεννητριών ερευνήθηκε και αναπτύχθηκε ανεξάρτητα.
Η εμφάνιση της πρώτης περιστροφικής άρθρωσης οπτικών ινών ερευνήθηκε και αναπτύχθηκε ανεξάρτητα
2 πατέντες slip ring.
 
 
2002-2008
1ος δακτύλιος ολίσθησης κάψουλας που αναπτύσσεται μόνος του.
1ο Εθνικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δακτυλίου ολίσθησης.
Πιστοποιητικό ISO 9001.
Πιστοποιητικό FCC, CE.
 
1996
Ίδρυση της JINPAT Electronics Co., Ltd

Υπηρεσία

 

JINP είναι ο προμηθευτής δαχτυλιδιών παγκόσμιας αρχαιότερος ολίσθησης των προϊόντων υψηλής επίδοσης και υπηρεσίες υποστήριξης για εμπορικό. Aftermarket μας η προσφορά υπηρεσιών περιλαμβάνει ποικίλα σημαντικά προγράμματα υποστήριξης, που παρέχουν στους πελάτες μας τις γρήγορες, εύκαμπτες και αξιόπιστες λύσεις υποστήριξης.

 

Τα τμήματα κύριας επιχείρησης μας είναι περιστροφικές ενώσεις, ηλεκτρικά δαχτυλίδια ολίσθησης, και προστιθεμένης αξίας προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουν μια ενιαία λύση πηγής που στοχεύει στη μείωση των δαπανών, την αύξηση της αποδοτικότητας, και τη μείωση του κινδύνου.

 

Προσφέρουμε τις ενσωματωμένες λύσεις για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους προγράμματός τους, από το σχέδιο και κατασκευή κατευθείαν στη δοκιμή και τα προσόντα.

 

 

Πλεονέκτημα JINPAT

 

1. Υψηλός - ποιότητα με την αξιοπιστία

2. Μετάδοση στοιχείων υψηλής ταχύτητας

3. Ανταγωνιστικό κόστος

4. Γρήγορη παράδοση

5. Προηγμένη εξεταστική διαδικασία

 

Δαχτυλίδια ολίσθησης Ethernet

 

Αυτό το δαχτυλίδι ολίσθησης τύπων παρέχει την αποδοτική λύση για το τηλεοπτικό σύστημα παρακολούθησης HD που πρέπει να διαβιβάσει το σήμα HDTV (1920X1080) μεταξύ της περιστρεφόμενης κάμερας HD και να ελέγξει platformSelect την κάψα μας ή μέσω άντεξε την εμφάνιση σύμφωνα με το διάστημα εγκαταστάσεων του συστήματος καμερών, ο ανώτατος μέσω του μεγέθους τρυπών της σειράς LPT θα μπορούσε να είναι μέχρι 80mm.

 

Υιοθετήστε το καλώδιο CAT5 και το ανώτατο μήκος μπορεί να αυξηθεί σε 2m. Συγχρόνως, θα μπορούσε επίσης να μεταφέρει το πολυδιαυλικά μέσα & χαμηλής συχνότητας σήμα και το ρεύμα. Η δομή αυτής της σειράς σχεδιάζεται με τα διεθνείς πρότυπα & τη συμφωνία Ethernet, η οποία βελτιώνει πολύ το πρόβλημα λογομαχίας και μείωσης του unshielded στριμμένου ζευγαριού. Το γενικό patternPlease διεπαφών 1G ημιαμφίδρομο και πλήρης-διπλό μας έρχεται σε επαφή με για να σας συστήσει κατάλληλο σχέδιο προϊόντων και προσαρμογής.

 

Θαλάσσια δαχτυλίδια ολίσθησης

 

Έχουμε περάσει τη στρατιωτική πιστοποίηση GJB το 2011 και έχουμε απονείμει την τιμή της επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας και την πιστοποίηση της εταιρείας ταξινόμησης. Η πιστοποίηση εταιρείας ταξινόμησης αντιπροσωπεύει ότι το δαχτυλίδι ολίσθησής μας έχει χρησιμοποιηθεί στην εφαρμογή σκαφών επιτυχώς, είχε επίσης μια πενιχρή συμβολή στη εθνική ασφάλεια μας.

 

Το δαχτυλίδι ολίσθησης σκαφών έχει το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα της αντι-αλατισμένης ομίχλης, της όξινος-αντίστασης, του αντιδιαβρωτικού και υψηλού βαθμού προστασίας, οι οποίοι βοηθούν το χρήστη για να λύσουν τη διάφορη μετάδοση σημάτων στο σκληρό περιβάλλον. Τα δαχτυλίδια ολίσθησης του Marin μπορούν να μεταφέρουν το αναλογικό σήμα, ψηφιακό σήμα, σήμα ελέγχου, σήμα επικοινωνίας, σήμα τηλεφωνικών γραμμών και τα διαφορετικά σήματα συγχρόνως, θα μπορούσαν επίσης να διαβιβάσουν το μεγάλο ρεύμα σε 500A.

 

Δαχτυλίδια ολίσθησης ρομπότ
 

Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, το ρομπότ είναι αντικατεστημένο εργατικό δυναμικό βαθμιαία και εισάγεται στην ανθρώπινη θέα. Η ρομποτική θα μπορούσε να λειτουργήσει πιό εύκαμπτος και αποδοτικός από ανθρώπινη. Εάν το ρομπότ πρέπει να λειτουργήσει 360 βαθμό, του πρέπει μπορεί να χρησιμοποιήσει τέτοιο δαχτυλίδι ολίσθησης για να μεταφέρει το ρεύμα και το σήμα. Τα δαχτυλίδια ολίσθησης ρομπότ έχουν κανονικά το χαρακτηριστικό γνώρισμα της χαμηλής ταχύτητας εργασίας, μακράς διαρκείας χρόνος, συντήρηση ελεύθερη και ούτω καθεξής.
 

Ιατρικά δαχτυλίδια ολίσθησης
 

Τα δαχτυλίδια ολίσθησης JINPAT υιοθετούν την προηγμένη τεχνολογία επαφών βουρτσών ινών πολύτιμων μετάλλων και το μοναδικό καθοδηγώντας και προστατεύοντας τρόπο να υποσχεθεί η αξιόπιστη μετάδοση σημάτων, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως στην ιατρική εφαρμογή.

 

Εύκαμπτο σχέδιο φορμών, που συλλέγει τη μετάδοση δύναμης, ψηφιακών σημάτων, αναλογικών σημάτων και σημάτων Ethernet. Η χαμηλή πίεση, η χαμηλή φθορά, η χαμηλή απώλεια και η αξιόπιστη βούρτσα έρχονται σε επαφή με το σχέδιο για να πραγματοποιήσουν το μακροχρόνιο λειτουργούντα χρόνο με τη συντήρηση ελεύθερη. Το συγκεκριμένο σχέδιο επαφών παρέχει τον πιό μακροχρόνιο χρόνο ζωής και το σταθερό τρέξιμο. |Σχέδιο φραγμών φορμών για να ικανοποιήσει την υψηλότερες τρέχουσες, ταχύτητα εργασίας και τη ζήτηση εμφάνισης.

 

Το συμπαγές σχέδιο και το μικρό μέγεθος θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν την αυστηρή διαστημική απαίτηση. Ψηφιακό σήμα υποστήριξης, αναλογικό σήμα, σήμα Ethernet και υβριδική μετάδοση δύναμης.

 

Σαν περιεκτικό ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, η εισαγωγή στο σχέδιο, κατασκευαστικός, δοκιμής και άλλου τις συνδέσεις της ακριβούς διαχείρισης, εξασφαλίζει η ξυλεία, που συνδέθηκε η εισαγόμενη εγγύηση τεχνολογίας εξοπλισμού και υψηλής τεχνολογίας, το productperformance και οι δείκτες εμείς πάντα στην πρώτη γραμμή των παρόμοιων προϊόντων.

Με μια ισχυρή δύναμη Ε&Α, στενή συνεργασία για πολλά χρόνια της ανάπτυξης και της εμπειρίας παραγωγής, με τους ξένους διάσημους κατασκευαστές, μπορούμε όχι μόνο providegeneral βιομηχανικό αγώγιμο δαχτυλίδι, αλλά και σύμφωνα με το andspecial σχέδιο απαιτήσεων πελατών, που προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες προδιαγραφές του δαχτυλιδιού ολίσθησης. Μικτή πολυ μετάβαση δαχτυλιδιών και υψηλής τάσης, υψηλή τάση, υψηλή ταχύτητα, υψηλή συχνότητα, υψηλή συχνότητα, και η ηλεκτρική και επικοινωνία οπτικής ίνας στο ένα, και άλλες ειδικές απαιτήσεις, μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών.

 

«Η τελειότητα, καινοτομία», αγώγιμη παραγωγή Pei κρυστάλλου δαχτυλιδιών ολίσθησης ακρίβειας έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στα μηχανήματα εφαρμοσμένης μηχανικής, την ασφάλεια, την κεραία ραντάρ, τον εξοπλισμό αυτοματοποίησης, τα ρομπότ, το όργανο, ιατρικός, την αεροπορία, το ναυτιλιακό εξοπλισμό, τα σκάφη και othercivil και τους στρατιωτικούς τομείς. Η σταθερή απόδοση δαχτυλιδιών ολίσθησης Pei κρυστάλλου όχι μόνο, μακριά ζωή υπηρεσιών, συντήρηση ελεύθερη, και μπορεί πλήρως να ικανοποιήσει τις ανάγκες διαφορετικές εφαρμογή στις ειδικές απαιτήσεις τους όπως ο υψηλός βαθμός προστασίας, explosionproof, αντι δόνηση, αντίσταση αντίκτυπου, υψηλός και η αντίσταση χαμηλής θερμοκρασίας, υψηλή πίεση, χαμηλή, απομόνωση > 60dB, χαμηλές απαιτήσεις απώλειας μετάδοσης σημάτων.

 

Τηλεοπτικά δαχτυλίδια ολίσθησης hd-SDI
 

HD τα τηλεοπτικά δαχτυλίδια ολίσθησης απολαμβάνουν μερικά πλεονεκτήματα του σταθερού υψηλού σήματος καθορισμού, χαμηλά - απώλεια μείωσης και χαμηλή μετάδοση διακύμανσης.

 

Αυτό το δαχτυλίδι ολίσθησης τύπων θα μπορούσε να διαβιβάσει το ηλεκτρικό σήμα και το σήμα HD, κανάλια HD μπορεί να είναι μέχρι 21 και φάσμα συχνότητας 50GHz. Έχει επίσης το χαρακτηριστικό γνώρισμα της μεταφοράς του ψηφιακού σήματος ανάλογου και υψηλής ταχύτητας, μακράς διαρκείας χρόνος, συντήρηση ελεύθερη και ούτω καθεξής.

 

HD τα τηλεοπτικά δαχτυλίδια ολίσθησης JINPAT έχουν χρησιμοποιηθεί επιτυχώς στο στρατιωτικό εξοπλισμό ελέγχου.
Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για να σας συστήσετε κατάλληλο σχέδιο προϊόντων και προσαρμογής.

 

Αιολική ενέργεια

 

Η βοήθεια σας να επιτευχθεί το χαμηλότερο κόστος της ενέργειας περιλαμβάνει την αυξανόμενη διαθεσιμότητα και την εξασφάλιση ασφάλειας των συστημάτων πισσών σας μέσω της επισκευής εργοστασίων, των εύκαμπτων προγραμμάτων ανταλλακτικών, onsite της υπηρεσίας τομέων και των τεχνικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

 

Αυτό το δαχτυλίδι ολίσθησης τύπων παρέχει την αποδοτική λύση για το τηλεοπτικό σύστημα παρακολούθησης HD που πρέπει να διαβιβάσει το σήμα HDTV (1920X1080) μεταξύ της περιστρεφόμενων κάμερας HD και της πλατφόρμας ελέγχου

 

Επιλέξτε την κάψα μας ή μέσω άντεξε την εμφάνιση σύμφωνα με το διάστημα εγκαταστάσεων του συστήματος καμερών, ο ανώτατος μέσω του μεγέθους τρυπών της σειράς LPT μπόρεσε να είναι μέχρι 80mm. Υιοθετήστε το καλώδιο CAT5 και το ανώτατο μήκος μπορεί να αυξηθεί σε 2m. Συγχρόνως, θα μπορούσε επίσης να μεταφέρει το πολυδιαυλικά μέσα & χαμηλής συχνότητας σήμα και το ρεύμα|

 

Η δομή αυτής της σειράς σχεδιάζεται με τα διεθνείς πρότυπα & τη συμφωνία Ethernet, η οποία βελτιώνει πολύ το πρόβλημα λογομαχίας και μείωσης του unshielded στριμμένου ζευγαριού. Γενικό σχέδιο διεπαφών 1G ημιαμφίδρομο και πλήρης-διπλό

 

 

Ιατρικά δαχτυλίδια ολίσθησης

 

Το δαχτυλίδι ολίσθησης JINPAT έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στο στρατιωτικό εξοπλισμό που λειτουργούν στο περιβάλλον της θάλασσας, του εδάφους, του αέρα όπως ROV, cannonball του προωθητή και του ραντάρ. Τα στρατιωτικά δαχτυλίδια ολίσθησης είναι όχι μόνο σταθερής απόδοσης, μακροχρόνια διάρκεια ζωής, καμία συντήρηση, αλλά και πρέπει να καλύψουν τις ειδικές απαιτήσεις όπως η αντίσταση υψηλής προστασίας θερμοκρασίας βαθμού, υψηλής και χαμηλής (-50℃-+120℃), αντιδονητικός, ανθεκτικό στους κραδασμούς, υψηλή τάση – ανθεκτικός, χαμηλός ηλεκτρικός θόρυβος (<5mΩ), υψηλή απομόνωση μεταξύ άλλων καναλιών (>60dB), χαμηλή απώλεια σήματος και ούτω καθεξής.
Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για να σας συστήσετε κατάλληλο σχέδιο προϊόντων και προσαρμογής.
 
 

Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για να σας συστήσετε κατάλληλο σχέδιο προϊόντων και προσαρμογής!

Η ομάδα μας

 

JINPAT εντοπίζει ένα σύγχρονο εργοστάσιο σε Shenzhen Κίνα που καλύπτει έναν τομέα 7000 τετραγωνικών μέτρων

Προηγμένα όργανα δοκιμής εξοπλισμού παραγωγής και γεια-ακρίβειας με επιδέξιων 300 υπαλλήλων σκληρών

η εργασία καθιστά τα δαχτυλίδια ολίσθησής μας αξιόπιστα και ανθεκτικά και υψηλού - ποιότητα.

 

1. Αυστηρή οργανωτική δομή.

 

Κίνα JINPAT Electronics Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

2. Άριστη ομάδα Ε&Α και προηγμένη υποστήριξη εξοπλισμού.

 
Η επιχείρηση έχει μια παγκόσμιας ποιότητας ερευνητική ομάδα υψηλής τεχνολογίας και έχει ενισχύσει την αυτόματη γραμμή παραγωγής ακρίβειας. Η σημαντική ομάδα Ε&Α μας αφιερώνεται στην έρευνα και η ανάπτυξη του νέου δαχτυλιδιού ολίσθησης solutions.we παρέχει τη γνώση και τη διορατικότητα στην ομάδα ανάπτυξης στις τεχνικές δραστηριότητες.

 

Πάρτε έναν εικονικό γύρο γύρω από την ηλεκτρονική JINPAT, και πάρτε μια αίσθηση για γιατί είμαστε κύριος κατασκευαστής δαχτυλιδιών ολίσθησης στην Κίνα. Διαμορφώστε το σχέδιο, μέσω της κατασκευής, στην επιθεώρηση, ελέγχουμε την ποιότητα των προϊόντων κάθε βήμα του τρόπου, προηγμένη παραγωγή και ο εξοπλισμός δοκιμής, ζευγάρωσε με τη διαδικασία υψηλής τεχνολογίας, συμβάλλει επίσης στο γεγονός ότι το προϊόν JINPAT ταξινομείται μεταξύ στην κορυφή της κατηγορίας τους για την απόδοση και την αξιοπιστία.

 

 

3. Ευτυχισμένη ζωή στις δραστηριότητες jinpat-ομάδας

 

Προκειμένου ο επιχειρηματικός πολιτισμός Jinpat μεταφοράς, βελτιώνει τον ενθουσιασμό εργασίας του προσωπικού και απεικονίζει το λαϊκό διοικητικό στόχο και ανθρωπιστική προσοχή, οργανώνουμε τις διαφορετικές δραστηριότητες κάθε μήνα.

 

1. Κρατημένες οι Jinpat γιορτές γενεθλίων για το προσωπικό στο πρώτο εξάμηνο εδώ, Jinpat επιθύμησαν ότι τα πρόσωπα γενεθλίων οι πιό ειλικρινείς ευλογίες και μπορούν όλα πηγαίνουν καλά witheveryone. Η ατμόσφαιρα στα κόμματα είναι ήρεμη διαφορετική από την εργασία. Καθένας γέλασε ευτυχώς και ήπιε ελεύθερα. Ο καθένας αντιμετωπίζει καλύφθηκε από την ευτυχία και τη χαρά. Όλο το προσωπικό είχε τους ευτυχείς και θαυμάσιους χρόνους ειδικά που η μάχη κέικ εντυπωσίασε την καθεμία πολλή από τον ενθουσιασμό και τη χαρά.

 

2. Ουσιαστικές υπαίθριες δραστηριότητες κάθε μήνα, όπως η αναρρίχηση, που στις άγρια περιοχές. Η άσκηση του σώματος κάνει πολύ για να βελτιώσει την υγεία κάποιου, αυτοί οι γύροι ομάδων ενισχύουν επίσης τα συναισθήματα ομάδων.

 

3. Επίσης μερικές διανοητικές δραστηριότητες όπως το σκάκι όχι μόνο έχουμε το μέγεθος διασκέδασης αλλά και κυττάρων εγκεφάλου επιρροών υγεία και για να μας καταστήσουμε υγιέστερους.

 

 

Εάν ήσαστε οι συνεργάτες και οι πιθανοί πελάτες μας, θα ανησυχούσατε για αυτόν που δεν θα σας παράσχουμε τα καλύτερες προϊόντα και η υπηρεσία για σας καθώς βλέπετε ότι Jinpat έκανε έτσι mush για το προσωπικό.

Εάν επισκεφτήκατε τον ιστοχώρο Jinpat χωρίς πρόθεση, σας έχει να μολυνθείτε από την εύκολη και ευτυχή ατμόσφαιρά μας;

Τα δαχτυλίδια ολίσθησης Jinpat περιστρέφονται μόνο για σας.

 

 

 

 

Αφήστε ένα μήνυμα