Δαχτυλίδια ολίσθησης JINPAT Ethernet για τα κάμερα παρακολούθησης

April 20, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δαχτυλίδια ολίσθησης JINPAT Ethernet για τα κάμερα παρακολούθησης

Η ηλεκτρονική JINPAT είναι δυναμικός κατασκευαστής δαχτυλιδιών ολίσθησης με έναν ανεξάρτητο και την ομάδα Ε&Α εμπειρίας. Από την καθιέρωση, JINPAT έχει αφιερωθεί να φέρει το δαχτυλίδι ολίσθησης με την καλύτερες απόδοση και την ποιότητα.

Για τα κάμερα παρακολούθησης, η ηλεκτρονική JINPAT παρέχει επίσης τις καινοτόμες λύσεις δαχτυλιδιών ολίσθησης. Κατά γενική ομολογία, το δαχτυλίδι ολίσθησης καψών JINPAT που χαρακτηρίζει το μίνι μέγεθος είναι ικανοποιητικό για εκείνο το σύστημα καμερών χωρίς συγκεκριμένες απαιτήσεις. Εντούτοις, από την άποψη των κάμερων παρακολούθησης που απαιτεί τη μετάδοση στοιχείων υψηλής ταχύτητας ενώ διατηρήστε την υψηλή τηλεοπτική ποιότητα, το δαχτυλίδι ολίσθησης Ethernet απαιτείται.

 

JINPAT LPC-24a-E4 είναι ένα δαχτυλίδι ολίσθησης Ethernet με 24 κανάλια δύναμης/σημάτων και 1 κανάλι Gigabit Ethernet. Αυτό το δαχτυλίδι ολίσθησης Ethernet είναι μια ειδικά βελτιωμένη έκδοση. Έναντι των προηγούμενων προτύπων δαχτυλιδιών ολίσθησης, αυτό το δαχτυλίδι ολίσθησης αγκαλιάζει ένα υψηλότερο ποσοστό μετάδοσης και επομένως ικανός να διαβιβάσει τα τηλεοπτικά στοιχεία με έναν γρήγορο τρόπο εξασφαλίζοντας μια υψηλή τηλεοπτική ποιότητα.

Το δαχτυλίδι ολίσθησης καψών JINPAT είναι τέλεια κατάλληλο για τις μικρές εφαρμογές όπως τα κάμερα παρακολούθησης, τις συσκευές VR και το φορητό σταθεροποιητή. Με την ικανότητα των σημάτων Ethernet μετάδοσης, αυτό το μίνι δαχτυλίδι ολίσθησης μεγέθους γίνεται μια καλύτερη επιλογή για τις υψηλές και μέσες εφαρμογές τελών.

Ηλεκτρονική επαφών JINPAT για τα καλύτερες πρότυπα δαχτυλιδιών ολίσθησης και τις λύσεις συνήθειας.