Κοίλα δαχτυλίδια ολίσθησης άξονων JINPAT για τις εξατομικευμένες προσαρμοσμένες τεχνολογία λύσεις

March 14, 2023
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κοίλα δαχτυλίδια ολίσθησης άξονων JINPAT για τις εξατομικευμένες προσαρμοσμένες τεχνολογία λύσεις

Το κοίλο δαχτυλίδι ολίσθησης άξονων είναι ένα στρατηγικό προϊόν της ηλεκτρονικής JINPAT, το οποίο διαιρείται σε δύο κατηγορίες: τυποποιημένος και προσαρμοσμένος. Τα ρεύματα που διαβιβάζονται 15A από τα τυποποιημένα πρότυπα των κοίλων άξονων JINPAT είναι 2A, 5A, 10A, και μεταξύ τους, τα προϊόντα με το άνοιγμα 12.7mm είναι αρκετά ειδικά, μόνο αυτή η σειρά έχει τα προϊόντα 2A, και δεν υπάρχει κανένα πρότυπο 15A. Άλλα τυποποιημένα προϊόντα ανοιγμάτων είναι 5A, 10A, τρέχοντα προϊόντα 15A. Τα τυποποιημένα πρότυπα προϊόντα καθορίζονται σύμφωνα με την ανάπτυξη της ηλεκτρομηχανικής βιομηχανίας κατά τη διάρκεια των ετών, έτσι έχουν τη σχετικά καλή μεταβλητότητα, αλλά σε πολλές περιπτώσεις, το τυποποιημένο πρότυπο δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάποιου εξοπλισμού, έτσι υπάρχει μια ανάγκη για την προσαρμογή.

 

Το ποσοστό προσαρμογής προϊόντων στη βιομηχανία δαχτυλιδιών ολίσθησης είναι πολύ υψηλό. Σαν πρώτο κατασκευαστή δαχτυλιδιών ολίσθησης στην του δέλτα περιοχή ποταμών μαργαριταριών, το ποσοστό προσαρμογής προϊόντων JINPAT είναι βασικά κοντά σε 95%. Μεταξύ αυτών των προσαρμοσμένων προϊόντων, τα κοίλα δαχτυλίδια ολίσθησης άξονων αποτελούν την απόλυτη κυριαρχία. Αυτά τα προσαρμοσμένα κοίλα δαχτυλίδια ολίσθησης άξονων έχουν τους διάφορους συνδυασμούς ενοτήτων εμφάνισης και λειτουργίας. Μεταξύ τους, υπάρχει ηλεκτρικό σήμα και υγροποιημένου αερίου ολοκλήρωση ενότητας, έξοχη κανάλι πολυ-σημάτων και ολοκλήρωση δύναμης, φωτοηλεκτρική ολοκλήρωση, και υψηλής συχνότητας ολοκλήρωση, κ.λπ.

 

Το κοίλο δαχτυλίδι ολίσθησης άξονων JINPAT δεν παρέχει έναν πολύ πλούσιο συνδυασμό, κανένα θέμα το υλικό του κοχυλιού και του κύριου άξονα, ή το δομικό σχέδιο. Πάρτε ένα προσαρμοσμένο δαχτυλίδι ολίσθησης άξονων οχημάτων κοίλο που στέλνεται πρόσφατα από JINPAT για παράδειγμα. Το πρότυπό του είναι LPT050-0601. Εάν εξετάζετε μόνο τις παραμέτρους, αυτό είναι ένα πολύ απλό προϊόν που ενσωματώνει μόνο 6 κανάλια των τρεχουσών πορειών 1A. Αλλά αυτό το προϊόν είναι πολύ διαφορετικό από άλλα προϊόντα: αρχικά, το περίβλημα και ο άξονάς του αποτελούνται από το ανοξείδωτο SUS304, έτσι το αρχικό περίβλημα χρώματος ανοξείδωτου αυτού του δαχτυλιδιού ολίσθησης είναι μοναδικό έναντι άλλων κοίλων δαχτυλιδιών ολίσθησης άξονων JINPAT. Αφετέρου, το κοχύλι ανοξείδωτου, ο κύριος άξονας και το αντιδονητικό σχέδιο δομών κάνουν αυτόν τον τύπο δαχτυλιδιού ολίσθησης να έχει την έξοχη ικανότητα ισχυρών αντιδονητική και αντίκτυπου. Συνδεμένο με το επίπεδο προστασίας IP64 του, μπορεί να λειτουργήσει σταθερά για πολύ καιρό σε ένα σχετικά σκληρό περιβάλλον.