Δαχτυλίδι ολίσθησης JINPAT που χρησιμοποιείται στα στάδια

December 26, 2019
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δαχτυλίδι ολίσθησης JINPAT που χρησιμοποιείται στα στάδια

Τα στάδια και οι πλατφόρμες, απαιτούν ότι ποικίλτε ευρέως από μικρό σε μεγάλο, διαφορετικός σε απαραίτητα βάρη περιστροφικών πλακών, δύναμη και περιστραφείτε το μέγεθος. Φέρνουν τα πρότυπα μόδας, τα αυτοκίνητα, τις ογκώδεις βιομηχανικές επιδείξεις εξοπλισμού, τους διασκεδαστές με το μίγμα οργάνων ελέγχου και το δευτερεύων-σκηνικό προσωπικό, το προσαρμοσμένο και δημιουργικό σχεδιασμένο περιστρεφόμενο έργο τέχνης και ακριβώς για όλα μεταξύ αυτού μπορεί να φανταστεί.

 

Το δαχτυλίδι ολίσθησης JINPAT σας προσφέρει το ηλεκτρικά-τροφοδοτημένο δαχτυλίδι σκηνικής ολίσθησης, τα οποία είναι ιδανικά κατάλληλα για τη χρήση στο στάδιο. Σας βοηθούν εύκολα για να λύσουν το πρόβλημα του τυλίγματος καλωδίων και καλωδίων, σοβαρά και σταθερά να διαβιβάσουν το ρεύμα.

 

Η ηλεκτρονική (Shenzhen) Co. JINPAT, ΕΠΕ είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που εστιάζει στην Ε&Α και την παραγωγή των διάφορων ειδών βιομηχανικού ηλεκτρικού δαχτυλιδιού ολίσθησης, που δημιουργούνται από τους ανώτερους μηχανικούς με πολλά έτη αγώγιμων εφαρμογής δαχτυλιδιών ολίσθησης και εμπειρίας ανάπτυξης. Μπορούμε να μάθουμε τα αιτήματα των πελατών καλύτερα και να παρέχουμε την καλύτερη λύση σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα να βοηθήσουν οι πελάτες να κοντύνουν το χρόνο ανάπτυξης.

 

Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα δαχτυλιδιών ολίσθησης JINPAT εφαρμόζονται στους τομείς της ασφάλειας, ηλεκτρική ενοργάνωση, βιομηχανική αυτοματοποίηση, στρατιωτικός, προστασία του περιβάλλοντος, ιατρικά, αεροδιαστημικά, θαλάσσια, έξυπνα παιχνίδια, εξοπλισμός παιδικών χαρών και ούτω καθεξής.