Δαχτυλίδι ολίσθησης περιστροφικών πλακών JINPAT

December 21, 2016
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δαχτυλίδι ολίσθησης περιστροφικών πλακών JINPAT

Το δαχτυλίδι ολίσθησης περιστροφικών πλακών αναφέρεται στο αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης στην πλατφόρμα που σχεδιάζεται συγκεκριμένα. Δεδομένου ότι το δαχτυλίδι ολίσθησης περιστροφικών πλακών χρησιμοποιείται συνήθως στους τομείς υψηλών σημείων όπως η στρατιωτική πλατφόρμα. Έχει την ακριβή απαίτηση στο μέγεθος, τα σήματα και την απόδοση προϊόντων. Έτσι χρειάζεται ότι ο κατασκευαστής δαχτυλιδιών ολίσθησης όχι μόνο έχει περισσότερη ισχυρή ικανότητα τεχνολογίας, αλλά έχει περισσότερη καλή απαίτηση στην ποιότητα των προϊόντων και την υπηρεσία μεταπώλησης.

 

Το δαχτυλίδι ολίσθησης περιστροφικών πλακών JINPAT έχει εξεταστεί επιτυχώς σε πολλοί τον περιστροφικό πίνακα δοκιμής. Έχει το χαρακτηριστικό γνώρισμα της χαμηλής ροπής, της χαμηλής διακύμανσης αντίστασης, του συμπαγούς σχεδίου, της επαφής πολυ-κυκλωμάτων, των μερών των τύπων σημάτων και της υψηλής επίδοσης. Το δαχτυλίδι ολίσθησης Jinpat παίρνει τον ομόφωνο έπαινο από τη βιομηχανία. Ο κανονικός επιλέγει ότι είναι σειρά LPC με ανωτέρω μέσω άντεξε 60 κυκλώματα.

 

Το Jinpat μπορεί να προσαρμόσει το δαχτυλίδι ολίσθησης σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των πελατών. Συγχρόνως, μπορούμε να παρέχουμε την ενδιάμεση μετάδοση σημάτων σημάτων και υψηλής συχνότητας συχνότητας.