Το αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης που φέρεται στο «μπαλόνι περιπλάνησης»

March 8, 2023
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης που φέρεται στο «μπαλόνι περιπλάνησης»

Τις τελευταίες ημέρες, το θέμα της χώρας μου η μετατόπιση μπαλονιών επιστημονικής έρευνας μεγάλου υψομέτρου εκτός ελέγχου προς τη βορειοαμερικανική ήπειρο και καταρριμμένος από τις ΗΠΑ οι στρατιωτικοί φ-22 με ένα υπέρυθρος-καθοδηγημένο αέρος-αέρος βλήμα έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς στο διαδίκτυο, και το «μπαλόνι περιπλάνησης» έχει γίνει διάσημο για λίγο. Τα περισσότερα από τα αερόστατα όπως τα μπαλόνια και τα αεροσκάφη επιστημονικής έρευνας μεγάλου υψομέτρου που λειτουργούν στο στενό διάστημα θα εξοπλιστούν με τους λοβούς επιστημονικής έρευνας, και οι λοβοί θα εξοπλιστούν με πολλά όργανα και τον εξοπλισμό ακρίβειας επιστημονικής έρευνας. Μεταξύ τους, το σύστημα ελέγχου τοποθέτησης του αερόστατου, το σύστημα ελέγχου τοποθέτησής του προσαρμόζεται γενικά στο αντίστοιχο αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης. Ο έλεγχος τοποθέτησης αυτού του τύπου αερόστατου μπορεί γενικά να ελεγχθεί από το σταθμό επίγειου ελέγχου, και τα αερόστατα που χρησιμοποιούνται στα παρακείμενα διαστήματα, ειδικά βαρέων καθηκόντων αερόστατα, μπορούν να εξοπλιστούν με ποικίλα ηλεκτρικά δαχτυλίδια ολίσθησης.

 

Ρίξτε μια ματιά σε ένα από τα εξαιρετικά-μεγάλα πολυσύνθετα ενσωματωμένα αγώγιμα δαχτυλίδια ολίσθησης, με ένα συνολικό μήκος 1447mm και μια μέγιστη διάμετρο 390mm. Αυτό το προϊόν αναπτύσσεται ειδικά από JEPAT σύμφωνα με τα τεχνικά πρότυπα GJB σχετικά με το παρακείμενο διαστημικό περιβάλλον. Το επίπεδο ολοκλήρωσης είναι πολύ υψηλό, και η τεχνολογία είναι αυτήν την περίοδο αποκλειστική στην Κίνα. Το πρότυπο προϊόντων του είναι LPT000-02200-08180-1060-2110-2701-22S-FO02-HF02, που ενσωματώνει την υψηλής ισχύος ενότητα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος (τάση 270VAC), αδύνατη τρέχουσα ενότητα σημάτων, ενότητα οπτικών σημάτων και ενότητα σημάτων ραδιοσυχνότητας, μεταξύ της οποίας οι χρήσεις 2 ενότητας οπτικών σημάτων πολλαπλού τρόπου δαχτυλίδι ολίσθησης οπτικής ίνας τρόπων, η συχνότητα εργασίας της ενότητας σημάτων ραδιοσυχνότητάς του είναι 1.2~1.65GHz, αυτή η ενότητα υιοθετεί τη μέθοδο καλωδίωσης συνηθισμένου δαχτυλιδιού ολίσθησης, αντί της χρησιμοποίησης μιας ειδικής υψηλής συχνότητας περιστροφικής ένωσης.

 

Αν και αυτό το αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης είναι μεγάλο σε μέγεθος και έχει πολλές λειτουργίες, το επίπεδο προστασίας του έχει φθάσει σε IP65. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η αξιοπιστία του προϊόντος, υιοθετεί ένα ειδικό δομικό σχέδιο, και κάθε ενότητα είναι φυσικά απομονωμένη χωριστά, και η αντιπαρεμβατική δυνατότητα σημάτων είναι ισχυρή. Αυτό καθιστά αυτό το ενσωματωμένο δαχτυλίδι ολίσθησης ικανό αντιδονητικού και του αντίκτυπου κάποτε, και καλύπτει τις απαιτήσεις της ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας EMC. Επιπλέον το μεγάλης κλίμακας ενσωματωμένο δαχτυλίδι ολίσθησης πολυ-ενότητας, JEPAT έχει επίσης έναν μεγάλο αριθμό μικρών ενσωματωμένων αγώγιμων δαχτυλιδιών ολίσθησης. Αυτά τα προϊόντα είναι βασικά χρησιμοποιημένα στο μεγάλο υψόμετρο και τα παρακείμενα διαστημικά επιπλέοντα μπαλόνια και τα αεροσκάφη αέρα για τη επιστημονική έρευνα, και οι ενσωματωμένες λειτουργίες είναι επίσης διαφορετικές.