Η σημασία των δαχτυλιδιών ολίσθησης στα δορυφορικά συστήματα

January 5, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η σημασία των δαχτυλιδιών ολίσθησης στα δορυφορικά συστήματα

Μερικές ημέρες πριν, ο διαστημικός σταθμός της Κίνας έπρεπε να κάνει τους αόριστους ελιγμούς για να αποφύγει Musk Elon τους δορυφόρους Starlink. Όπως αναφέρεται, οι δορυφόροι Starlink που προωθούνται από την εταιρία τεχνολογιών εξερεύνησης του διαστήματος, επίσης γνωστή ως SpaceX, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής είχαν δύο στενές συγκρούσεις με το διαστημικό σταθμό της Κίνας.

Δορυφόροι όπως συνήθως - οι βλέπως διαστημικές ηλεκτρομηχανικές συσκευές έχουν μια σχετικά απλή δομή, αλλά έχουν τις απαιτητικές απαιτήσεις στα συστατικά που εφαρμόζονται. Γιατί είναι αυτός; Επειδή το περισσότερο από τα αεροσκάφη που στέλνονται στο διάστημα δεν είναι συλλέξιμο. Μόλις δυσλειτουργήσουν οι συσκευές, πρόκειται πολύ πιθανό να γίνουν διαστημικά απόβλητα και να γίνουν απειλές σε άλλες διαστημικές τέχνες καθώς επίσης και τους αστροναύτες σε τις. Έτσι ποια είναι η αιτία αυτής της συντριβής κάτω; Η ηλεκτρονική JINPAT, ως επαγγελματικός κατασκευαστής δαχτυλιδιών ολίσθησης κάνει μια εικασία. Κατά γενική ομολογία, η συσκευή συνειδητοποίησης κατάστασης και η κεραία επικοινωνίας ενός δορυφόρου χρειάζονται τα δαχτυλίδια ολίσθησης. Και για τις διαστημικούς συσκευές και τον εξοπλισμό, υπάρχουν σκληρές απαιτήσεις κάθε συστατικού να εξασφαλίσει μια ακριβής βάζοντας σε τροχιά διαδρομή. Αυτό σημαίνει έναν αυστηρό ποιοτικό έλεγχο των δαχτυλιδιών ολίσθησης και των περιστροφικών ενώσεων για τους δορυφόρους.

 

Ο κύκλος ζωής της συσκευής συνειδητοποίησης κατάστασης καθορίζει αυτόν ολόκληρου του δορυφόρου. Έτσι η ηλεκτρονική JINPAT είναι κατάλληλη για να παραγάγει τα δαχτυλίδια ολίσθησης και τα περιστροφικά συστατικά για την αεροπορία; Τα δορυφορικά δαχτυλίδια ολίσθησης πρέπει να πάνε να περάσουν μια σειρά επιθεωρήσεων κάτω από τις ακραίες θερμοκρασίες για να επιτύχουν τα ικανοποιητικά στοιχεία για την αξιοπιστία. Τα δαχτυλίδια ολίσθησης JINPAT μπορούν να υπομείνουν τις θερμοκρασίες από -80 έως 100. Αυτό το χαρακτηριστικό το καθιστά πιθανό να εφαρμοστεί σε έναν δορυφόρο. Εντούτοις, περισσότερες δοκιμές πρέπει να γίνουν πριν από την εφαρμογή όπως την προσομοίωση κάτω από τη μακροπρόθεσμη ακτινοβολία, τις ακραίο θερμοκρασίες και τον κλονισμό, τους αριθμούς κ.λπ. JINPAT ότι να δυσλειτουργήσει του δορυφόρου Starlink να προκληθεί από την αμφισβητήσιμη ποιότητα των δορυφορικών συστατικών όπως τα δαχτυλίδια ολίσθησης που περιορίζονται από το σφιχτό προϋπολογισμό. Η διαστημική βιομηχανία δεν ανέχεται καμία ανακρίβεια, ακόμη και ένα μικρό λάθος μπορεί να οδηγήσει στη διακοπή των διαστημικών συσκευών.

Με μια ομάδα Ε&Α εμπειρίας, JINPAT είναι βέβαιο στην ανάπτυξη και την παραγωγή των δαχτυλιδιών ολίσθησης για το δορυφόρο και άλλες συσκευές ακρίβειας. Έχουμε τα πολυάριθμα επιτυχή προγράμματα συνήθειας με τους πελάτες μας. Αισθανθείτε ελεύθερος να έρθει σε επαφή με JINPAT για τις σοφότερες λύσεις δαχτυλιδιών ολίσθησης!